Psychologische astrologiepraktijk EOS

VOOR TOTAAL BALANS!

Mijn naam is: Sonja Veldheer

Ik ben geboren op 25 juli 1943 onder het teken Leeuw! Maar ik zeg altijd: geen fanatieke, want mijn Ascendant is Maagd!

Ooit heb ik gewerkt als psychologisch assistente bij een studie- en beroepskeuzebureau en wat mij daarbij opviel was dat er vrij eenzijdig testen werden gedaan, eigenlijk alleen intelligentie werd gescreend. Toen ik met astrologie in contact kwam tijdens een cursus bij de volksuniversiteit ontdekte ik dat je op een veel bredere manier naar mensen kunt kijken. Ik besloot om dan ook een echte opleiding te gaan doen.

Ik heb de 4-jarige astrologie-opleiding, die gebaseerd is op de psychologie volgens Carl G. Jung, bij de school van Karen Hamaker-Zondag gevolgd. Daaraan gekoppeld nog 3 jaar psychologie-opleiding van genoemde Carl. G. Jung, bij de school van Karen Hamaker-Zondag. Afgerond in 2001. In 2005 heb ik nog een praktisch jaar duiding gedaan.

Verder heb ik na een middelbare schoolopleiding in de loop van  mijn leven vele cursussen alternatieve geneeskunde gevolgd, zoals: Kinesiologie (Touch for Health), Shiatzu-massage, Bachtherapieën, Prana Healing-technieken,  geleerd in India, enz. 

Ook heb ik mij verdiept in praktische filosofie, anthroposofie en psychologie.Op dit moment wil ik me vooral met de astrologie bezighouden. Omdat dit een breed gebied is, wil ik mij vooralsnog specialiseren in:

Kinderhoroscopen (als hoofdspecialisatie)

 

Momenteel kan ik adviezen geven over CELZOUTEN. Met deze celzouten kunnen we tekorten hiervan in onze cellen
(die we al vanaf onze geboorte kunnen hebben en die tot klachten en ziekten kunnen leiden) makkelijk aan deze cellen aanvullen en daardoor genezing verkrijgen.
Het zijn Schüssler-zouten, die lichaamseigen zijn en daardoor makkelijk worden opgenomen. (Zie mijn pagina:
Schüssler-zouten)